torsdag 24 februari 2011

Uterummet.....

Flaskorna är loppisfynd, Sifonen är från Mandeline på Möe (Familjen Annorlunda) och dom vita ljusstakarna är från Heestrand Interiör.


Vi började ju bygga vårt uterum förra våren men så stannade ju alltihopa av när vår lilla prinsessa♥ föddes. Vi hade planerat att göra klart det men som många av er säkert vet så blir det inte alltid som man tänkt sig! :)

Så bilderna är bara från en liten del av uterummet. Den delen där mitt älskade halvmånebord står. Ett underbart gammal bord som är sådär härligt slitet och i rätt färg! Loppisfynd för 150 kr!

Alla lister är kvar att sätta upp och även en del pärlspont och sen vet jag inte hur jag ska göra vid fönstrena, ska jag ha fönsterbräda eller inte?
Det ska i alla fall bli härligt när det blir varmare ute så att vi kan fortsätta fixa med uterummet.

Kramiz

4 kommentarer :

Liza sa...

Åh va härligt med ett uterum, skulle gärna ha ett jag med!

Ha det fint!

Kram Liza

Angels & Roses sa...

Underbart gammalt bord du visar och en hel del andra fina saker. Härligt det låter med ett ute rum. Önskar dig en fin kväll kram

Tillsammans Hemma sa...

Lyckliga du som har en pensionärskuvös..... - det skulle jag också vilja ha!
Vi hade det på vårt förra hus och det är så himla kul att inreda just det rummet tycker jag.
Du har ju en bra start på att färdigställa med det jättefina månbordet.
Ha det så bra och visst är det lite charmigt att ständigt leva med alla små och stora inredningstankar. Att få förverkliga sina drömmar och vissioner med en pensel i handen, foten på symaskinspedalen, lite nybakt i ugnen samtidigt som man klurar på helgens logistik eller nåt?
Många kramar till dig och visst é dé liiiite vår i luften minsann!!! ♥
Hej från Loo

Gry sa...

Superlekkert!!

Ha en deilig helg ;) klem Gry <3