måndag 21 februari 2011

Köksbordet del 3!!!

Ja, idag blev det 2 inlägg, jag hade lite tid över(!) och då hamnade jag här framför datorn.
Först ska jag tala om att jag inte är nöjd med mitt köksbord. Jag har skrapat av all vit färg, en del har blivit kvar men det tyckte jag bara var charmigt, sen har jag slipat det och sedan betsat med Jotuns drivvedsbets men inte ser jag den fina drivvedsfärgen som andra bloggare fått på sina bord o dyl....
Vad ledsen jag blev! :(
Men nu blir det bara till att grunda om det med någon ordentlig häftgrund den här gången och så på med vit oljebaserad färg (sägs hålla bäst) eller om jag ska se om jag kan hitta någon vit bets...? Fast med min erfarenhet av bets numera så tror jag det får bli vanlig vit färg istället......Gokväll!

3 kommentarer :

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Det är inte lätt det där med målning..speciellt inte ett bord som slits ganska hårt. Men som du sa, med en bra häftgrund så blir det bli riktigt bra resultat:) LYCKA TILL!!!!

Sängen i det tidigare inlägget är heeelt underbar:)

Ha en skön kväll
Kram Susanne

Frida sa...

Tack för din gulliga kommentar! Roligt att du tittade in till mig så jag hittade din fina blogg. Det är inte alltid så lätt att få det som man vill ha det när man målar, men det kommer säkert att bli bra! Hoppas vi får se resultatet sedan.
Går det bra om jag länkar till din blogg?
Kram Frida

Rose Cottage sa...

Vilken fin blogg du har, jag har letat bra recept på Snickers kakor så jag blev så glad.
Perfekt att de kunde måla möblerna till dig, sängen v
blev kanon fin.

ha en bra vecka

Ulrika