fredag 11 februari 2011

Fredag!

Ja, veckorna rusar iväg och nu är det fredag igen!
I och för sig så ser alla dagar nästan lika ut för mig eftersom jag är hemma och är mammaledig. Ja, inte lika på det sättet, varje dag är ju en ny underbar dag med lillan då massor av bus händer och jag njuter givetvis av varje minut! :)

I helgen ska vi åka till min underbara svärmor och hennes sambo. Dom bor låååångt ut i skogen, i ingenstans, men hon har samma intresse som jag, d.v.s hon är också loppistokig, så det ska bli kul att se vad för fynd hon har hittat det senaste! Jag håller ju på att leta ihjäl mig efter en gammal skolplansch som inte sticker iväg allt för mycket i pris men det verkar sååå svårt att hitta en. (Priserna på Tradera har en tendens att rusa i höjden och sen kommer en ganska dyr frakt på det. Och det klara inte min tunna plånbok av just nu, tråkigt men sant).
Men min underbara svärmor har lovat att hålla utkik på loppisar för mig! Gulliga hon!





Underbar pläd i ljuvliga våriga färger från Jotex!

Ha en fin helg alla ni gulliga som tittar in här!

Kramiz

2 kommentarer :

Penseldraget sa...

hej
vad roligt med en svärmor som delar ens intresse, pläden är jätte fin man kan tro den är gammal ;)
kram pia

Gry sa...

Hei du vakre! Herlig helgeinnlegg, fredager og helg er jo litt spesielle, uansett om man er hjemme hver dag. Da koser vi oss litt ekstra ;) Så koselig med en svigermor som har samme interesse som deg, tenker dere finner mye fint i sammen <3 Nydelig seng med et vakkert teppe! Nyt helgen kjære deg! Klem fra Gry