söndag 2 januari 2011

Välkommen 2011!

Ja, då var 2010 i backspegeln och nu blickar vi framåt!
2011 kommer kanske erbjuda en stor förändring för mig men inget är säkert än så jag är väldigt hemlighetsfull än så länge........vi får se.... :)
Igår och idag har solen lyst så fint och faktiskt lite varmt här. Det är konstigt, men direkt efter nyår så känner jag det alltid som att våren är på gång. Känns som att den är så mycket närmare.......fast att det ibland är både kallare och mer snö än innan nyår.
Jag älskar våren så nu åker julen ut! Kan inte hålla mig längre. Granen åkte ut igår och så även julsakerna. Julgardinerna åker imorgon sen blir det vita gardiner igen och lite vita tulpaner som jag älskar!

I hallen har det kommit in en gammal spegel på byrån, den är nött i kanterna, härligt sliten (men tyvärr inte slitet glas) men jag har en fråga.... Måla vit eller inte? Jag har ju några bruna detaljer i hallen så jag kan inte bestämma mig..... Vad tycker ni? (Jag älskar ju vitt!!!!!) :)


Kramiz

2 kommentarer :

Sjabbig men chic sa...

Men samma här! Jag har vår nu basta!:)

Kramis Lisa

Mia sa...

Julen är på väg ut här med i dagarna för att släppa in lite pasteller.
Jag tycker spegeln kan få vara brun för att ta upp lite av golvet. I övrigt har ni verkligen en fin och hemtrevlig hall.

Kram Mia